Salibandyturnaukset.com

Kilosport liikuntakeskuksessa järjestetään useita turnauksia ympäri vuoden!

Ilmoittaudu salibandyn postituslistalle info@salibandyturnaukset.com, niin saat ensimmäisenä tiedot tulevista salibandytapahtumista tai soita 02-242 2000 ja kysy lisää turnauksistamme.

Turnausten yksityiskohtia päivitetään lähiaikoina – seuraa sivustoja!

Powerade Kesäliiga 2020 — POWERADE KESÄLIIGA 2020 23.6.2020 alkaen otteluohjelma – klikkaa

10.7.2020 / Tosipelit alkavat! 

Alkusarjat ovat onnellisesti ohi ja nyt alkavat jännittävät jatkosarjat. Jokaisella joukkueella on vielä mahdollisuus päästä nostamaan se himotuin – Powerade Kesäliiga 2020 -pokaali! Jaa otteluohjelma tiimisi ryhmächatissä ja merkatkaa pelipäivät tarkasti kalenteriin. Jatkomatsit starttaa ensimmäisillä jengeillä jo tiistaina 14.7.! Pelit päättyy torstaina 30.7. kiihkeään loppusarjaan. 

Kevätturnaus 9.5.2020 – PERUTTU!

All time nro. 2! Järjestyksessään jo 17. kertaa järjestettävä Kevätturnaus päättää Salibandyturnaukset.com:n kauden 2019-2020.
Nyt, viimeistä kertaa ennen sukkasandaalien jalkaan laittamista, pelikenkien nauhat kireelle ja taistelemaan viimeisestä vapaasta paikasta kauden päättävään Mestarien turnaukseen

Firmaturnaus 23.5.2020 – PERUTTU!

Kauden suurin Firmaturnaus kerää perinteisesti salibandyhenkiset työ-, harraste- ja höntsäporukat viettämään virkistävää talvipäivää Kaarinan salibandymekkaan. Turnausta on pelattu kahdella kentällä, joten vauhtia ja hauskaa meininkiä on varmasti luvassa Suomen suosituimman harrasteliikunnan parissa

Kauden 2020 – 2021 kalenteri tulossa!

Kesäteräturnaus 5.9.2020 – ILMOITTAUDU NYT

Sählykausi alkaa saletisti Kesäteräturnauksella!  Järjestyksessään jo 17. kerran järjestettävä Kesäteräturnaus starttaa Salibandyturnaukset.com:n kauden 2020-2021.

Firmaturnaus 24.10.2020 – ILMOITTAUDU NYT!

Syksyn Firmaturnaus kerää salibandyhenkiset työyhteisöt, seurat ja muut järjestöt pelaamaan Firmaturnausmestarin tittelistä! Kolme kertaa vuodessa järjestettävä Firmaturnaus on ollut erittäin suosittu, joten klikkaa joukkueesi mukaan nyt!

Oma turnaus

Haaveena oma turnaus? Jätä käytännön järjestelyt meidän hoidettavaksi. Ilmoitat vain joukkueet ja laadimme teille turnauksesta ja sen kulusta tarjouksen ja ehdotuksen.

OTTELUOHJELMAN LAADINTA  100,00 euroa / turnaus + alv 24 %

Sisältää kaikenkattavan turnausohjelman, sääntöjen sekä aikataulutuksen suunnittelun ja laadinnan asiakkaan toiveiden mukaan. Otteluohjelma laaditaan sähköpostitse PDF-muotoon ennen turnausta. Tulokset lähetetään turnauksen jälkeen sähköpostitse.

TUOMARIPALVELUT tuntiveloitus / tuomari
Koulutettu tuomari. Hinta lasketaan turnauksen keston mukaan

KAHVIOTUOTTEET / TARJOILUT
Isommat erät tilattava ennakkoon, ruokailu väh. 1viikko ennen tilaisuutta.
Pystymme järjestämään myös ruokailut katettuna reiluun noutopöytään. esimerkiksi: Kiusaukset, lasagne, salaatti, leipä. Kysy lisää!
Kahviomyynnissä normaalituotteet juomat, pullat, leivät jne. Meillä on anniskeluoikeudet.

Pyydä tarjous ja vietä hieno salibandypäivä meillä!