Kesäteräturnaus 2024

Sählykausi alkaa saletisti Kesäteräturnauksella!  Kesälomat on vietetty ja valmistautuminen alkavaan salibandykauteen on käynnissä! Tervetuloa karistelemaan hiekkarantojen hiekat varpaiden välistä ja hiomaan juoksulämärit kuntoon Kilosportille! Järjestyksessään jo 18. kerran järjestettävä Kesäteräturnaus starttaa Salibandyturnaukset.com:n turnauskauden 2024-2025.

Turnausinfo

  • Turnaus pelataan lauantaina xx.xx.2024 noin kello 10 – 18 välisenä aikana Kilosport Kaarinassa.
  • Kentän koko hieman täysmittaista pienempi 34m x 17m.
  • Pelaajia kentällä 4 + maalivahti.
  • Peliaika 2x12min ja finaali 2x15min.
  • Kaikille joukkueille vähintään 3 ottelua.
  • Turnaus suunnattu 3. div.-5. div. ja harrastajajoukkueille.
  • Pelaajarajoitukset: Salibandyliiga tai 1. div. pelaajat eivät saa osallistua turnaukseen.

Kentän koko ja pelaajien määrä tasoittaa meininkiä ja myös ensikertalaiset voivat rohkeasti osallistua mukaan. Otteluohjelma julkaistaan noin viikkoa ennen www.salibandyturnaukset.com -sivustolla sekä lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ti xx.xx.2024

Ilmoittaudu tästä linkistä tai info@salibandyturnaukset.com tai 02 – 242 2000 (ark. 09-15). Huom rajoitettu osallistujamäärä!

Turnausmaksu

Turnauksen hinta 140 € / joukkue. HUOM! Osallistumismaksu sisältää tuomaripalkkiot.
Turnausmaksu laskutetaan etukäteen. Laskun voi myös maksaa Kilosportin kassaan turnauspäivänä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Palkinnot

Turnauksen kaksi parasta palkitaan!

Lisätiedot

info@salibandyturnaukset.com tai 02 -242 2000 (ark. 09-15).

Turnausmestarit

Joukkueet kesäterässä

FBC FEELINGS ON MESTARI!

Kauden avausturnaus laitettiin pakettiin viime lauantaina. Kuusi joukkuetta pelasivat päivän aikana yhteensä 11 tasaista matsia. A-lohkon fbc Feelings ja Vahinkolaukaus olivat vahvalla rosterilla liikenteessä eikä heille pysäyttäjiä löytynyt. Joukkueet etenivät aina finaaliin asti, jossa vahvempi oli tällä kertaa Feelings vieden Kesäteräturnauksen nimiinsä 3-2-lukemin.

SALIBANDYTURNAUKSET.com onnittelee turnauksen voittajaa ja kiittää kaikkia joukkueita mahtavasta salibandypäivästä!

 

WÄINÖT ON MESTARI!

Salibandyturnaukset.com onnittelee Wäinöjä ja kiittää kaikkia joukkueita hienosta turnauspäivästä!

 

SALBA 2 ON MESTARI!

A-lohkossa SB LRSK lunasti itselleen puolivälierähuilin voittamalla kummatkin alkusarjan ottelunsa ja edeten näin lohkovoittajana suoraan välieriin. Samaiseen suoritukseen ylsi myös Rauman vieraamme SalBa 2 B-lohkossa. Puolivälierissä lohkojensa toisiksi sijoittuneet MGF ja Lipa taistelivat tiensä ottelupareistaan välieriin MGF:n kukistettua Paimion Ruoskan ja Lipa VP Klubin. Välierissä Lipa jatkoi hyviä otteitaan kukistaen A-lohkon voittaneen SB LRSK:n ja edeten näin finaaliin. Toisessa välierässä raumalaiset pitivät pintansa ja etenivät Lipan seuraksi kamppailemaan Kesäteräturnauksen voitosta.Finaalista ei tällä kertaa muodostunut kovinkaan suurta jännitysnäytelmää vaan SalBan farmi marssi Kesäteräturnauksen voittoon.

Tulokset – PDF

KASPAS2 ON MESTARI!

Vuoden 2016 Kesäteräturnaus pelattiin kuudella joukkueella. Turnauksen ennakkosuosikit olivat Powerade Kesäliigamestari Wäinöt sekä Vastustajat, jotka ovat olleet poikkeuksetta eri turnauksien kärkijoukkueita. Pytyn vei kuitenkin B-lohkon todellinen yllättäjä kasPas2, joka eteni voitosta voittoon koko turnauksen ajan. Välierässäkin tylysti nollille jäi taitava Tre Ankkare, kun kasPas2 eteni finaaliin vakuuttavasti 3-0 lukemin. Kaavion toisella puolella matkalla finaaliin Wäinöt oli hävinnyt ensin kaikki alkusarjamatsit. Puolivälierissä joukkue kuitenkin heräsi ja voitti ensin MGF:n 8-6. Välierissä kaatui Vastustajat 4-2. Finaalista muodostui todellinen trilleri ja lopulta kasPas2 oli niukasti parempi 5-4 lukemin.

Tulokset – PDF

WÄINÖT ON MESTARI!

Turnauskalenteri avattiin kuudella joukkueella lauantaina 12.9.2015! Suoraan välieriin kiilasivat A-lohkosta Wäinöt sekä B-lohkosta Röda Laget. Wäinöt sai kaverikseen tiukan kamppailun jälkeen Cave Canemin ja Röda Laget SB Kiertovedon. Finaaliin tiensä raivasivat selvin lukemin vastustajansa voittaneet Wäinöt ja Röda Laget. Lopulta Wäinöt kruunattiin Kesäterämestariksi lukemin 8-5!

Tulokset – PDF

OU ON MESTARI!

OU osoittautui Kesäteräturnauksessa voittamattomaksi ja kukisti kaikki vastustajansa. Finaalissa kaatui Liedon Paronit maalein 8-2.

Tulokset – PDF

RÖDA LAGET ON MESTARI!

Salibandykausi avattiin Kesäteräturnauksella. Turnaus pelattiin lauantaina 31.8. kahden lohkon ja kahdeksan joukkueen voimin, joista molemmista lohkoykkönen pääsi suoraan finaaliin.

A-lohkossa Wäinöt juoksivat muilta jalat alta kolmella voitolla ja ansaitsivat paikan finaalissa. B-lohkossa tiukkojen vaiheiden jälkeen Röda Laget voitti niukasti kärkikamppailussa Stucken Schneidenin 6-5 ja marssi finaaliin. Finaalissa lopulta Röda Laget oli kovemmassa iskussa ottaen 9-3 voiton Wäinöistä ja sai kokoelmaansa voiton Kesäteräturnauksesta.

Tulokset – PDF

WÄINÖT ON MESTARI!

Syksyinen kesäteräturnaus kokosi 13 joukkuetta taistelemaan klassikkoturnauksen voitosta. Mukana oli ilahduttavasti myös uusia joukkueita aina Helsingin päästä asti. Turnauspäivä eteni vauhdikkaasti ja ottelutkin olivat varsin tasaisia ja Virusmäentien pyhätön laidat paukkuivat yli yhdeksän tuntia kunnes mestari oli selvillä.

Välierissä kohtasivat Stucken Schneiden ja Röda Laget, joka ratkesi vasta jatkoajalla SS voittoon 4-3.
Toisessa välierässä Wäinöt voitti Beaver Fever:n 9-1. 

Viime vuoden voittaja piti pintansa ja näin ollen mestaruuskannua nosti jälleen WÄINÖT.
Finaalissa kukistui tuttu kestomenestyjä Stucken Schneiden maalein 4-1.

1. WÄINÖT
2. STUCKEN SCHNEIDEN
3.-4. RÖDA LAGET
3.-4. BEAVER FEVER
5.-6. HC HTV
5.-6.
HIRVENSALON HEITTO A

Tulokset – PDF

WÄINÖT ON MESTARI!

Kahdeksan joukkuetta mitteli viime lauantaina paremmuudestaan Kaarinan Kilosportin Kesäteräturnauksessa, jossa pidemmän korren veti tänä vuonna Wäinöt joka voitti loppuottelussa viime vuoden mestarin Stucken Schneidenin lukemin 4-1. Mestarin tie ei ollut helppo, sillä jo alkusarjassa joukkue joutui taistelemaan lohkovoitosta tosissaan ja välierässäkin ratkaisua haettiin rangaistuslaukauksista, jossa Wäinöjen maltti ja kokemus oli valttia.

Tulokset – PDF