Pääsiäisturnaus pe 29.3.2024
Perinteinen pitkäperjantain salibandyturnaus tarjoaa maukkaan sauman tulla virittelemään kevätkuntoa ennen kauden ratkaisupelejä. Alkava pitkä viikonloppu käynnistyy jo perjantaina rennoissa tunnelmissa Kaarinan Kilosportilta. Ilmoittaudu mukaan kauden makeimpaan salibandyturnaukseen!

Turnausinfo

  • Turnaus pelataan perjantaina 29.3.2024 noin kello 10 – 18 välisenä aikana Kilosport Kaarinassa.
  • Kentän koko hieman täysmittaista pienempi 34m x 17m.
  • Pelaajia kentällä 4 + maalivahti.
  • Peliaika 2x12min ja finaali 2x15min.
  • Kaikille joukkueille vähintään 3 ottelua.
  • Turnaus suunnattu 3. div.-5. div. ja harrastajajoukkueille.
  • Pelaajarajoitukset: F-liiga tai 1. div. pelaajat eivät saa osallistua turnaukseen.

Kentän koko ja pelaajien määrä tasoittaa meininkiä ja myös ensikertalaiset voivat rohkeasti osallistua mukaan. Otteluohjelma julkaistaan noin viikkoa ennen www.salibandyturnaukset.com -sivustolla sekä lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ti 19.3.2024

Ilmoittaudu tästä linkistä tai info@salibandyturnaukset.com tai 02 – 242 2000 (ark. 09-15). Huom rajoitettu osallistujamäärä!

Turnausmaksu

Turnauksen hinta 140 € / joukkue. HUOM! Osallistusmismaksu sisältää tuomaripalkkiot.
Turnausmaksu laskutetaan etukäteen. Laskun voi myös maksaa Kilosportin kassaan turnauspäivänä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Palkinnot

Turnauksen kaksi parasta palkitaan!

Lisätiedot

info@salibandyturnaukset.com tai 02 -242 2000 (ark. 09-15).

Pääsiäisturnaus 7.4.2023 TULOKSET

Neljän joukkueen voimin käyty Pääsiäisturnaus tarjosi jälleen rentoa sählyiloittelua Pitkäperjantain ratoksi. Turnauksen voittaja ei jättänyt selittelyille sijaa vaan vakuuttavasti Länsirannikon sählykartalle rantautunut Velehot nappasi turnausvoiton näytöstyyliin. Kiitos kaikille joukkueille osallistumisesta ja nähdään taas ensi vuonna!