Talviturnaus 2025

Kuudetta kertaa järjestettävä Talviturnaus kerää jälleen salibandyihmiset laskettelurinteiden juurilta ja latujen varsilta Kilosportille taistelemaan talven viileimmän turnauksen voitosta! Tervettuloa päättämään hiihtolomaviikkoa ennen paluuta arkeen!

Turnausinfo

  • Turnaus pelataan lauantaina xx.xx.2025 noin kello 10 – 17 välisenä aikana Kilosport Kaarinassa.
  • Kentän koko hieman täysmittaista pienempi 34m x 17m.
  • Pelaajia kentällä 4 + maalivahti.
  • Peliaika 2x12min ja finaali 2x15min.
  • Kaikille joukkueille vähintään 3 ottelua.
  • Turnaus suunnattu 3. div.-5. div. ja harrastajajoukkueille.
  • Pelaajarajoitukset: Salibandyliiga tai 1. div. pelaajat eivät saa osallistua turnaukseen.

Kentän koko ja pelaajien määrä tasoittaa meininkiä ja myös ensikertalaiset voivat rohkeasti osallistua mukaan. Otteluohjelma julkaistaan noin viikkoa ennen www.salibandyturnaukset.com -sivustolla sekä lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ti xx.xx.2025!

Ilmoittaudu tästä linkistä tai info@salibandyturnaukset.com tai 02 – 242 2000 (ark. 09-15). Huom! rajoitettu osallistujamäärä!

Turnausmaksu

Turnauksen hinta 140 € / joukkue. HUOM! Osallistumismaksu sisältää tuomaripalkkiot.
Turnausmaksu laskutetaan etukäteen. Laskun voi myös maksaa Kilosportin kassaan turnauspäivänä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Palkinnot

Turnauksen kaksi parasta palkitaan!

Lisätiedot

info@salibandyturnaukset.com tai 02 -242 2000 (ark. 09-15).

Turnaushistoria

Turnaus määrittelemättömän mittaisella talvilomalla!

SBC HEIKKOHAPPI ON MESTARI!

Neljän joukkueen tiivis turnaus pelattiin viime lauantaina Kilosportissa. Joukkueet sijoitettiin yhteen alkulohkoon, joista 1. ja 2. etenivät finaaliin ja 3. ja 4. pronssiotteluun. Turnauksen kolmonen oli Häslääjät voittaen pronssipelissä 4-3-lukemin jumbojoukkue Ruoskan. Finaali oli erittäin jännittävä ja vasta rangaistuslaukausten jälkeen voittajaksi kruunattiin SBC Heikkohappi loppuluvuin 4-3. Turnauksen toiselle sijalle finaalitappion myötä Sc JpS.

SALIBANDYTURNAUKSET.com onnittelee SBC Heikkohappea turnauksen voitosta ja kiittää kaikkia joukkueita hauskasta turnauspäivästä!

Tulokset – PDF

RIP SHERIFFS ON MESTARI!

Keskitalven suosittu Talviturnaus pelattiin kahdeksalla joukkueella. Rento meininki paistoi jokaisen joukkueen kasvoilta. A-lohkon voitti Fc turhapurot, joka keräsi kuudesta mahdollisesta pisteestä viisi. Toisena välieriin eteni niukasti yhden pisteen erolla putoamisviivaan Team Rannikkorakentajat. B-lohkon voitti puhtaalla pelillä Litsa. RIP Sheriffs toisena jatkoon, joka voitti kaksi ja hävisi yhden. Välierissä RIP Sheriffs eteni vakuuttavasti finaaliin 6-1-lukemin. Toisesta välieräparista Team Rannikkorakentajat finaaliin tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2-lukemin. Laajalla kokoonpanolla turnauksen läpi pelannut RIP Sheriffs oli tällä kertaa jalalla parempi ja voitonjuhlat alkoivat finaalin päätyttyä lukemin 4-1.

WÄINÖT ON MESTARI!

Vuoden 2016 Talviturnaus pelattiin hiihtoloman lauantaina. Turnaukseen lähti kuusi joukkuetta mukaan. Joukkueet jaettiin kahteen alkulohkoon, joista lohkovoittajat etenivät suoraan välieriin ja lohko kakkoset sekä kolmoset pelasivat ristiin puolivälierissä…

SALIBANDYTURNAUKSET.com onnittelee Wäinöjä ja kiittää kaikkia mahtavasta turnauspäivästä!

WÄINÖT ON MESTARI!

Turnaus oli vauhdikas ja osa skaboista todella tasaisia. Alkulohkoista jatkopeleihin tiensä raivasivat lopulta Wäinöt, LJSB, Puristogorsk SB sekä SB Salo. Jatkopeleissä mentiin jopa rankkareille ja finaali käytiin Wäinöjen ja Puristogorsk SB:n välillä. Voittajaksi nousi ansaitusti Wäinöt lukemin 5-1.

SALIBANDYTURNAUKSET.com kiittää kaikki osallistujia!