Avoinna jäsenille joka päivä kello 05-24

Tutustumiskäynti on ilmainen!

Yksittäiset treenaajat asiakaspalvelun aukioloaikoina.
Normaaliaikana avoinna ma-to 09-22 * pe 09-21 * la 09-19 * su 10-21. Katso poikkeukset, pyhät ja kesäaika sivun alaosasta.

Avarassa, 750m2 kuntosalissa on niin ensikertalaisille, naisille, miehille kuin kokeneemmillekin salikävijöille helpot ja turvalliset PRECOR ja ELEIKO välineet. Lisäksi suuri vapaapainoalue ja HUR-paineilmalaitteet, joita on miellyttävä ja helppo käyttää voimatasosta riippumatta. Sopii mainiosti myös kuntoutukseen. Saunalliset pukuhuonetilat naisille ja miehille. Pukuhuoneissa sekä kuntosalissa isot kaapit, jotka toimivat omalla riippulukolla. Lukkoja myös myynnissä kassalla 5,00 € / kpl.

Toiminnallisen salin puolella laadukkaassa Eleiko-rackissä voit toteuttaa itseäsi monin tavoin. Myös kiipeilyköysi, renkaat ja nyrkkeilysäkki! Rackiin saa kiinni lisäksi mm. vetoköyden ja TRX-nauhat. Lisäksi Eleikon kelkka ja ruohomatto, hyppyboxit, steppilautoja, kunto- ja voimapalloja, kahvakuulia, voimatankoja, voimakuminauhoja! Aerobisia laitteita PRECOR spinning/kuntopyörät, juoksumatot, crosstrainer ja vapaasti liikkuva ATM crosstrainerlaite sekä huippulaatuiset Concept2-soutulaitteet. HUR-ilmanpainelaitteet ovat helpot ja vaivattomat käyttää!

Lisäksi käytössä on myös peilisali, jossa iso venyttelyalue, käsipainoja, kahvakuulia, voimatankoja, steplautoja sekä kuntonyrkkeilyvälineitä! 

Jäsenedut  |  Sopimusehdot  |  Valmentajat

SUPERKORTTI = KUNTOSALI + SULKAPALLO

Sisältää kuntosalin rajattoman käytön ja sulkapallovuorot. Kortti on henkilökohtainen.
 
 • 1kk Superkortti 29,90 € / kk
  Voimassa niin kauan kunnes itse sen irtisanot. Osta kerralla niin monta kuukautta kuin haluat! Jatkuu ensimmäisen maksuerän jälkeen valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään 1kk laskutusjaksoin. Irtisanomisaika 30vrk (ennen uuden jakson alkua) minimikausi 2kk.
 • 12kk Superkortti 22,90 € / kk
  Maksa 12kk kerralla ja saat 1 kuukauden kaupan päälle! Suosituin ja edullisin vaihtoehto, jos treenaat vähintään 3 kertaa kuussa! Määräaikainen jäsenyys, joka jatkuu sopimuskauden jälkeen valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään 1kk laskutusjaksoin yhden kuukauden irtisanomisajalla.
 • 1kk Määräaikainen Superkortti 37,90 € / kk
  Määräaikainen Superkortti. Päättyy 1kk jälkeen.
 • 10-kerran Superkortti 55,00 €
  Kortti voimassa 4 kuukautta. 1 leimaus = kuntosalikäynti tai puolet sulkapallotunnista (yksi kenttä)
 • Kuntosalin kertakäynti 7,50 €
  Asiakaspalvelun aukioloaikoina (Normaalisti avoinna noin ma-to 09-22, pe 09-21, la 10-19, su 10-21)

 • Kulunvalvontakortti 9,00 €
  Kulunvalvontakortti on kertaluonteinen ostos kausi- ja kymppikortteihin. Kulunvalvontakortilla pääset treenaamaan joka päivä kello 05-24. Kortti leimataan joka käynnillä Kilosportin asiakaspalvelussa (asiakaspalvelun ollessa suljettu, kulunvalvontaoveen hallin seinustan kuntosalioveen).

Kaikki kortit myynnissä Kilosportin asiakaspalvelun aukioloaikoina ja verkossa!

Jäsenedut  |  Sopimusehdot  |  Valmentajat