Avoinna Superkortti-jäsenille joka päivä kello 05-24

Kuntosalin tutustumiskäynti on ilmainen!

Kertamaksut ja tutustumiskäynnit asiakaspalvelun aukioloaikoina.
Normaaliaikana avoinna ma 08-22 * ti-to 09-22 * pe 09-20 * la 09-17* su 10-21. Katso poikkeukset, pyhät ja kesäaika sivun alaosasta

Avarassa, 750m2 ilmalämpöpumpuin varustetussa kuntosalissa on niin ensikertalaisille, naisille, miehille kuin kokeneemmillekin salikävijöille helpot ja turvalliset PRECOR ja ELEIKO välineet. Lisäksi suuri vapaapainoalue ja HUR-paineilmalaitteet, joita on miellyttävä ja helppo käyttää voimatasosta riippumatta. Sopii mainiosti myös kuntoutukseen. Saunalliset pukuhuonetilat naisille ja miehille. Pukuhuoneissa sekä kuntosalissa isot kaapit, jotka toimivat omalla riippulukolla. Lukkoja myös myynnissä asiakaspalvelussa.

Toiminnallisen salin puolella laadukkaassa Eleiko-rackissä voit toteuttaa itseäsi monin tavoin. Myös kiipeilyköysi, renkaat ja nyrkkeilysäkki! Rackiin saa kiinni lisäksi mm. vetoköyden ja TRX-nauhat. Lisäksi Eleikon kelkka ja ruohomatto, hyppyboxit, steppilautoja, kunto- ja voimapalloja, kahvakuulia, voimatankoja, voimakuminauhoja! Aerobisia laitteita PRECOR spinning/kuntopyörät, juoksumatot, crosstrainer ja vapaasti liikkuva ATM crosstrainerlaite sekä huippulaatuiset Concept2-soutulaitteet. HUR-ilmanpainelaitteet ovat helpot ja vaivattomat käyttää!

Lisäksi käytössä on myös peilisali, jossa iso venyttelyalue, käsipainoja, kahvakuulia, voimatankoja, steplautoja sekä kuntonyrkkeilyvälineitä! 
Kuntosalin ikäraja on 15 vuotta. Tätä nuoremmat pääsevät huoltajan tai valmentajan valvonnassa kuntosalille. Olethan valmis todistamaan ikäsi asiakaspalvelussa.

Tutustu Superkorttiin | Jäsenedut  |  Sopimusehdot  |  Valmentajat

SUPERKORTTI = KUNTOSALI + SULKAPALLO + (PADEL)

Superkortti-jäsenyys on aina edullisin tapa liikkua Kilosportissa! Superkortilla treenaat kuntosalilla ja pelaat sulkapalloa rajattomasti joka päivä 05-24! Lisäksi Superkorttilainen saa padelin irtovuoroista -15%! Eivätkä edut tähän lopu: Superkorttilaisella on mahdollisuus saada muilta Kilosportin yrityskavereilta huippuetuja!
 • 1kk Superkortti 32,90 € / kk – Suosituin!
  Voimassa niin kauan kunnes itse sen irtisanot. Osta kerralla niin monta kuukautta kuin haluat! Jatkuu ensimmäisen maksuerän jälkeen valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään 1kk laskutusjaksoin. Irtisanomisaika 30vrk (ennen uuden jakson alkua) minimikausi 2kk.
 • 12kk Superkortti 25,90 € / kk – Edullisin!
  Maksa 12kk kerralla ja saat 1 kuukauden kaupan päälle! Edullisin vaihtoehto, jos treenaat vähintään kolme kertaa kuussa! Määräaikainen jäsenyys, joka jatkuu sopimuskauden jälkeen valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään 1kk laskutusjaksoin yhden kuukauden irtisanomisajalla.
 • 1kk Superkortti ALL INCLUSIVE 49,90 € / kk – Jäsenyys, josta ei puutu mitään!
  All Inclusive -jäsenyyteen kuuluu kuntosalin käyttö sekä padelin ja sulkapallon rajaton pelaaminen joka päivä 05-24 välillä. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, joka jatkuu yhden kuukauden irtisanomisajalla. Osta kerralla niin monta kuukautta kuin haluat. Sopimuksen minimikesto 2 kk.
 • 1kk Määräaikainen Superkortti 39,90 € / kk – Jäsenyys, joka ei sido mihinkään!
  Määräaikainen Superkortti, joka päättyy automaattisesti 1kk jälkeen.
 • 10x Superkortti 59,90 € – Satunnaiskävijälle!
  Kortti voimassa 4 kuukautta. 1 leimaus = kuntosalikäynti tai puolet sulkapallotunnista (yksi kenttä)
 • Kuntosalin kertamaksu 8,50 €
  Asiakaspalvelun aukioloaikoina (Normaalisti avoinna noin ma-to 09-22, pe 09-21, la 10-19, su 10-21).
  Ensikertalaisille tutustumiskäynti ilmainen!

 • Kulunvalvontakortti 9,90 €

  Uusille asiakkaille kulunvalvontakortti on kertaluonteinen ostos Superkortteihin. Kulunvalvontakortti leimataan joka käynnillä Kilosportin asiakaspalvelussa tai kulunvalvontaoveen asiakaspalvelun ollessa suljettu.

  Kulunvalvontakortti on noudettavissa ensimmäisellä käyntikerralla Kilosportin asiakaspalvelun aukioloaikona.
  Normaalisti avoinna ma 08-22, ti-to 09-22, pe 09-21, la 10-19, su 10-21. Tarkista kesäajan ja juhlapyhien aukioloajat täältä.

Kaikki Superkortit myynnissä Kilosportin asiakaspalvelun aukioloaikoina ja verkossa!

Tutustu Superkorttiin | Jäsenedut  |  Sopimusehdot  |  Valmentajat