Salibandyturnaukset.com

Suosittuja salibandyn harrasteturnauksia pelataan kuukausittain Kilosport Liikuntakeskuksessa, Kaarinassa. Yhden kentän päiväturnauksista ei vauhtia puutu, sillä 4 vs. 4 pelit hieman normaalia pienemmässä ”änärisäbäkaukalossa” takaa mieleenpainuvan pelikokemuksen. Päiväturnauksien peliaika 2x12min ja turnaus pelataan noin kello 10-18 välillä. 

Ilmoittaudu salibandyn postituslistalle kilosport@kilosport.fi, niin saat ensimmäisenä tiedot tulevista salibandytapahtumista tai soita 02-242 2000 ja kysy lisää turnauksistamme.

POWERADE KESÄLIIGA 2024

Legendaarinen, vuodesta 2003 pelattu sarjamuotoinen turnaus pelataan jälleen kesä-heinäkuun aikana Kaarinan Kilosportilla. Jokaiselle joukkueelle vähintään kuusi matsia. Aftergamet pelien jälkeen tuttuun tapaan Kilosportin terassilla joka turnauspäivä iltaan asti!

Powerade Kesäliiga 2024 on käynnissä! Seuraa turnaukset etenemistä paikan päällä tai turnaussivuilta!

Firmaturnaukset 2024-2025

Firmaturnaus kerää liikunnalliset ja salibandyhenkiset työyhteisöt, seurat ja muut järjestöt yhteen kilvoittelemaan himoitusta Firmaturnausmestarin tittelistä! Firmaturnauksia järjestetään kauden aikana kolme kappaletta. 

Salibandyn päiväturnaukset uudistuu!

Perinteiset Kilosportin salibandyn päiväturnaukset uudistuu kaudelle 2024-2025! Turnauskalenteri on työn alla ja julkaistaan heti juhannuksen jälkeen! Tuttu konsepti, yksi päivä, yksi turnaus ja osallistut juuri niin moneen kuin haluat!

Oma salibandyturnaus

Haaveena oma turnaus? Jätä käytännön järjestelyt meidän hoidettavaksi. Ilmoitat vain joukkueet ja laadimme teille turnauksesta ja sen kulusta tarjouksen ja ehdotuksen.

OTTELUOHJELMAN LAADINTA  100,00 euroa / turnaus + alv 24 %

Sisältää kaikenkattavan turnausohjelman, sääntöjen sekä aikataulutuksen suunnittelun ja laadinnan asiakkaan toiveiden mukaan. Otteluohjelma laaditaan sähköpostitse PDF-muotoon ennen turnausta. Tulokset lähetetään turnauksen jälkeen sähköpostitse.

TUOMARIPALVELUT tuntiveloitus / tuomari
Koulutettu tuomari. Hinta lasketaan turnauksen keston mukaan

KAHVIOTUOTTEET / TARJOILUT

Valitse joukkueellesi lisäksi herkullinen välipalapaketti! Alkaen 6,50 € / hlö.

Urheiluvälipalapaketti

Joukkueellesi virkistävä välipala (urheilujuoma, sämpylä ja hedelmä). Väh. 8 henkilöä ennakkoon tilattuna ja saat helposti joukkueellesi maittavan paketin. 7,90€ per henkilö.

Välipalapaketti

Joukkueellesi herkullinen välipala (kahvi, sämpylä ja hedelmä). Väh. 8 henkilöä ennakkoon tilattuna ja saat kätevästi joukkueellesi edullisen välipalapaketin. 6,50€ per henkilö.

Kahviomyynnissä normaalituotteet juomat, pullat, leivät jne. Meillä on anniskeluoikeudet.

SALIBANDYTURNAUKSET.COM MYYNTIPALVELU
kilosport@kilosport.fi
02 – 242 2000 (ark. 09-15)

Otamme mielellämme toiveita vastaan, jotta tapahtumasta muodostuisi ikimuistoinen ja onnistunut.