Kilosport x Kuntokompassi

Kilosport Liikuntakeskus on aloittanut yhteistyön valmennuspalveluja tarjoavan Kuntokompassin kanssa. Kuntokompassi tarjoaa Personal Trainer ja fysioterapia palvelut sekä verkkovalmennukset Kilosportissa. 

Jos jokin alla olevista osuu ja uppoaa, Kuntokompassi auttaa sinuakin: 

1. Tavoitteenasi tehdä elämäntapamuutos, laihtua ja kiinteytyä sekä voida paremmin.

2. Toiveissasi päästä eroon kivuista ja kolotuksista tai ennaltaehkäistä näitä.

3. Haluat oppia harjoittelemaan kuntosaliympäristössä tavalla, joka kehittää, mutta on samalla turvallista. 

4. Haluat tukihenkilöksi korkeakoulutetun fysioterapeutin, jolle olet tilivelvollinen.

5. Oma harjoitustaustasi on luokkaa täysin aloittelija TAI jonkin verran harjoituskokemusta. 

Mikäli yksi tai useampi edellä mainituista osui ja upposi, niin luepa eteenpäin… tai varaa ensikonsultaatio!

Lasse Liffländer

Minulla on palava halu auttaa asiakkaitani. Pidän ehdottoman tärkeänä asiana luoda asiakastapaamisiin luottamuksellinen ja avoimen rento ilmapiiri, jolloin myös uusien asioiden oppiminen on tehokasta.

Fysioterapeuttina ja vankan valmennuskokemukseni avulla osaan auttaa asiakkaitani kohti vahvaa, hyvin toimivaa ja suorituskykyistä kehoa ja mieltä. Työkalupakistani löytyy monipuolisesti apuja, niin aloittelijoiden kuin kokeneempien asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaani oppivat käyttämään kehoaan monipuolisesti ja turvallisesti sekä haastamaan itseään uusilla tavoilla.

Fysioterapeuttina otan vastuun fysioterapian suunnittelutyöstä, toteutuksesta ja seurannasta, mutta haluan että asiakas tulee tähän prosessiin mukaan aktiivisena toimijana. Toiminnan tulee aina olla suunniteltu asiakkaan lähtötilanne ja taustat huomioiden ja siitä asiakas on paras asiantuntija kertomaan.

Suurin kiinnostuksen kohteeni fysioterapeuttina on asiakkaiden tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisy ja fyysisen suorituskyvyn kehittäminen terveyttä edistävällä tavalla. Asiakkaiden elämän kokonaiskuormitukseen ja palautumiseen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Pienten kaksosten isänä ymmärrän myös erityisen hyvin ruuhkavuosien keskellä eläviä asiakkaita.

Oletko treenannut jo pitkään ilman tuloksia?
Vahvempi, sporttisempi ja suorituskykyisempi kroppa tuntuu vain kaukaiselta haaveelta… Motivaatiokin alkaa olla koetuksella kun kehitys vain junnaa paikallaan.

Vai kaipaisitko alkusysäystä kohti liikunnallisempaa ja terveellisempää elämäntapaa?
Yksin aloittaminen tuntuu liian suurelta vuorelta kiivettäväksi. Ja mielessäsi pyörii todennäköisesti liuta kysymyksiä: ”Mitä siellä kuntosalilla pitäisi tehdä? Kuinka monta kertaa viikossa tulisi liikkua? Entä mitä kannattaisi syödä…?”

Tai huomaatko siirtäväsi paluuta liikunnan pariin päivästä toiseen huomiselle?
Jostain pitäisi taas kaivaa esille se jo jonkin aikaa kadoksissa ollut motivaatio. Ja mistä sitä edes kannattaisi lähteä taas tauon jälkeen liikkeelle?

Kuulostaako tutulle, että monesti hyvin alkaneen startin jälkeen homma tyssää heti seuraavaan flunssaan tai viimeistään loukkaantumiseen, joka syö viimeisetkin motivaation rippeet?
Hektinen arki pistää myös kapuloita rattaisiin ja sohvan nurkka houkuttaa päivän päätteeksi huomattavasti lenkille lähtöä enemmän. Se pieni kipinä on kuitenkin jo olemassa, mutta mikä sen sytyttäisi roihuamaan?

Olet saattanut myös yrittää pudottaa painoa turhautumiseen asti siinä onnistumatta.
Tuntuuko kuin paino pyrkisi väkisinkin takaisin entisiin lukemiin tai jopa hieman sen yli lukuisista painonpudotusyrityksistä huolimatta? Mielessäsi siintää haave keyvemmästä olosta ja elämästä ilman tuskailua painon kanssa. Haluaisit jälleen voida hyvin kehossasi ja saada energiaa arkeesi.

Kaiken kukkuraksi sinulla voi olla erilaisia kipuja ja jumeja kropassa, jotka häiritsevät arjessa ja rajoittavat liikkumistasi. Haluaisit kiperästi näistä eroon! Yksinkertaisesti haluaisit itsesi kokonaisvaltaisesti hyvään kuntoon ja voimaan entistä paremmin. Kunpa vain joku kertoisi miten päästä maaliin ja tsemppaisi silloinkin kun itse olisi valmis heittämään hanskat tiskiin…
Tiedämme tuskan. Olemme auttaneet valtavan monia ihmisiä, jotka ovat kamppailleet samojen asioiden kanssa.

Uskomme vahvasti, että voimme auttaa myös sinua.

NYT TÄRKEÄ KYSYMYS SINULLE:

Oletko valmis kääntämään kelkan suunnan kohti muutosta, joka ampaisee sinun hyvinvointisi uusiin sfääreihin?
Annas kun kerron sinulle seuraavaksi miten tämä tulee tapahtumaan…