POWERADE KESÄLIIGA 2021

Poikkeuksellisena aikana pelataan toista vuotta putkeen poikkeuksellinen Powerade Kesäliiga! Poikkeusta ei kuitenkaan tapahdu siinä, että Kesäliiga tulee olemaan tulikuuma ja se pelataan Kaarinan salibandypyhätössä. Legendaarinen vuodesta 2003 pelattu sarjamuotoinen turnaus starttaa kesäkuun loppupuolella ja päättyy heinäkuun lopulla ”tulos tai ulos” -perjaatteella pelattavaan loppusarjaan! Aftergamet ovat luonnollisesti Kilosportin terassilla joka turnauspäivä iltakymmeneen asti!
Tarkempi terassisijainti: – 60°24’57.0″N 22°20’42.1″E –

Turnauksessa mukana (päivitetty 3.5.)

Känninen Pörriäine
FBC Jörners
Kaskenkadun Kings

Turnausinfo

  • Turnaus pelataan 1.6.2021 alkaen ma-to-iltoina noin kello 17 – 22 välisenä aikana Kilosport Kaarinassa.
  • Kentän koko hieman täysmittaista pienempi 34m x 17m.
  • Pelaajia kentällä 4 + maalivahti.
  • Peliaika 2x12min.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä ke 19.5.2021.
  • Virallisia pelipaitoja ei tarvita, saman väriset paidat riittävät.

Pelaajien määrä sekä kentän koko tasoittaa meininkiä ja myös ensikertalaiset voivat rohkeasti osallistua mukaan. Otteluohjelma julkaistaan noin viikkoa ennen www.salibandyturnaukset.com -sivustolla sekä lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostitse.

Ilmoittaudu tästä linkistä tai info@salibandyturnaukset.com tai 02 – 242 2000 (ark. 09-15). Huom rajoitettu osallistujamäärä!

Turnausmaksu

Turnauksen hinta 130 € / joukkue + tuomaripalkkio 10 € / matsi / joukkue. Lopullinen turnausmaksu määräytyy joukkueiden ja pelien mukaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Turnausmaksu laskutetaan etukäteen. Laskun voi myös maksaa Kilosportin kassaan turnauspäivänä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Palkinnot

Jokaisessa ottelussa palkitaan Powerade-pelaaja kylmällä urheilujuomalla. Lisäksi turnauksen kaksi parasta palkitaan ja voittajajoukkueelle massiivinen kiertopalkinto sekä ilmainen osallistuminen vuoden 2022 Kesäliigaan!

Lisätiedot

info@salibandyturnaukset.com tai 02 -242 2000 (ark. 09-15).

Turnaushistoria

Salibandyn POWERADE KESÄLIIGA 2020 Kilosport – klikkaa (päivitetty 28.7.)

TO 30.7. / JARMO UUSI KESÄLIIGAMESTARUUTENSA!
Heinäkuun viimeisenä torstaina pelattiin Powerade Kesäliigan 2020 loppusarjapäivä. Päätöspäivästä ennakoitiin huipputasaista.
Ensimmäisen puolivälierän vei vuoden 2018 mestari HaPan. Toisesta puolivälieräparista jatkoon turnauksen pieni yllättäjä, SB Mammutti. Vakuuttavasti läpi turnauksen pelannut HC Veto peittosi vuoden 2018 mestarin vakuuttavasti 6-3-lukemin välierässä ja eteni ensimmäistä kertaa Kesäliigafinaaliin. Viime vuoden mestari Jarmo eteni välierien toisesta parista finaaliin melko selvästi voittaen SB Mammutin 4-1. Finaalissa kovatasoinen Jarmo puolusti tiukasti loppuun asti ja jännitysnäytelmä päättyi Jarmon mestaruusjuhliin luvuin 4-2. HC Veto hienon turnauksen päätteeksi hopealle.  

Kilosport onnittelee Jarmoa ja kiittää kaikkia joukkueita mahtavasta Powerade Kesäliigasta 2020!

TI 28.7. / Finaalipäivän joukkueet selvillä!
Eilen pelattiin viimeiset ylemmän jatkosarjan ottelut, josta kolme parasta jatkaa finaalipäivään! Torstaina 30.7. pelattavassa finaalipäivässä kello 17.50 ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat HaPan (2018 mestari) ja United Vehmaa.
Kello 18.30 pelattavassa toisessa puolivälierässä pelaavat Kaskenkadun Kings ja SB Mammutti.
Suoraan välierään pääsivät ylemmän jatkosarjan kaksi parasta: HC Veto, joka taistelee ensimmäisestä Powerade voitosta ja viime vuoden voittaja Jarmo!

Tsemppiä kaikille finaalipäivään taistelemaan himotusta massiivisesta Powerade kiertopokaalista! 

PE 10.7. / Tosipelit alkavat!  
Alkusarjat ovat onnellisesti ohi ja nyt alkavat jännittävät jatkosarjat. Jokaisella joukkueella on vielä mahdollisuus päästä nostamaan se himotuin – Powerade Kesäliiga 2020 -pokaali! Jaa otteluohjelma tiimisi ryhmächatissä ja merkatkaa pelipäivät tarkasti kalenteriin. Jatkomatsit starttaa ensimmäisillä jengeillä jo tiistaina 14.7.! Pelit päättyy torstaina 30.7. kiihkeään loppusarjaan. 
TO 9.7. – C-lohko päätökseen. HaPan lohkokärkenä ylempään jatkosarjaan ja United Vehmaa sekä Team Puksu SB alempaan jatkosarjaan. Tiistaina 14.7. startataan jatkosarjamatsit!

KE 8.7. – B-lohko päätökseen. Kaskenkadun Kings ja HC Veto ylempään jatkosarjaan ja SB Mammutti alempaan.
TI 7.7. – Jarmo A-lohkon voittoon! HIF Korpo maalieron turvin ylempään jatkosarjaan ja KasPas2 hakee vauhtia loppusarjaa kohti alemmasta jatkosarjasta.
TI 30.6. – United Vehmaa aloitti kahdella voitolla C-lohkon! HaPan kakkospaikalle.
TO 25.6. – HC Veto lohkokärkeen! Kaskenkadun Kings lohkon kakkospaikalle. Lopulliset lohkosijoitukset selviävät 8.7.
TI 23.6. – Viime vuoden mestari Jarmo avasi turnauksen kahdella voitolla! KasPas2 nakutti yhden voiton ja on kiinni ylemmässä jatkosarjassa.